Reizen

Landschappen fascineren mij. Tijdens mijn werk voel ik de drang om er actief mee aan de slag te gaan. In mijn vrije tijd trek ik er daarentegen met ontzag doorheen om het te ‘beleven’, bij voorkeur op de fiets. Een zwervend bestaan met een tentje achterop vind ik de mooiste manier om een nieuw land en haar inwoners te leren kennen.

Afgelopen jaren doorkruiste ik grote delen van Europa en maakte ik meerdere tochten door Zuidoost-Azië. In 2013 is een droom uitgekomen door van Rotterdam naar Singapore te fietsen. Regelmatig vragen mensen mij daarover te komen vertellen. Dat doe ik met enige regelmaat via een ruim anderhalf uur durende lezing. Tevens heb ik er een boek over geschreven.

 

Lezing

Met enige regelmaat geef ik besloten en openbare lezingen over onze reis naar Singapore. Mijn ‘standaard lezing’ duurt ca. 2 uur, incl. 20 minuten pauze, maar ook thematisch aangepaste lezingen zijn mogelijk. Interesse? Vul het contactformulier hieronder in en ik kom op korte termijn bij u terug.

Boek ‘Oostwaarts’

Na onze terugkomst van onze fietstocht naar Singapore heb ik een boek geschreven, dat uitgeverij Elmar in november 2015 uitgaf. Voor meer informatie klikt u hier. Hieronder kunt u mijn boek kopen door uw adresgegevens in te vullen en vervolgens op de knop ‘koop boek’ te klikken. De kosten zijn €16,95 per boek excl. €3,- als bijdrage in de verzendkosten (binnen Nederland en België).